Den aller letteste løsningen for å holde styr på mobil og laptop

0
50

Å miste eller bli frastjålet mobiltelefon eller laptop kan være både kostbart, irriterende og tidkrevende. Det kan bli nødvendig med omfattende gjenoppretting av innhold, samtidig som det selvfølgelig også kan være svært dyrt å erstatt utstyret som er tapt eller stjålet. Derfor er det lurt å gjøre det du kan for å redusere sannsynligheten for at utstyret blir borte til å begynne med.

God merking gjør det lettere å få tilbake det som er mistet

Å faktisk merke mobiltelefon og laptop er noe av det aller enkleste du kan gjøre for å redusere risikoen for at utstyret blir borte. Du kan enkelt bestille forskjellige etiketter på Ikast etikett, og motta de i posten i løpet av kort tid.

Merking vil åpenbart ikke beskytte mot tyveri, men samtidig vil et klistremerke med navn og kontaktinformasjon gjøre det mye enklere å faktisk få tilbake ting du legger igjen eller mister på for eksempel bussen, toget eller kaféen. Bare pass på å velge et annet kontaktnummer enn det som hører til den mobilen du merker!

Men hva med digital sporing og fjernsletting?

Å merke utstyr er en god begynnelse, men samtidig er det også anbefalt å benytte de tjenestene som er tilgjengelige når det gjelder sikkerhetskopiering, lokalisering og fjernsletting. De kan være en stor hjelp hvis du skal prøve å finne en enhet du ikke vet hvor er, men i tillegg kan det være betryggende å kunne deaktivere eller slette en enhet som sannsynligvis er stjålet.

Korrekt sikkerhetskopiering er samtidig en forutsetning for at fjernsletting skal være en sømløs opplevelse. Hvis du benytter sikkerhetskopiering på en korrekt måte, skal du i utgangspunktet kunne gjenopprette en ny enhet og egentlig bare fortsette der du slapp. Samtidig er det åpenbart mye enklere og rimeligere ikke å måtte gjennom det, det er også derfor det er så smart å merke mobil og laptop godt.