Dette utstyret kan gjør opplevelsen din av mobilen enda bedre

0
118

Vi bruker jo mobilen til både det ene og det andre, og det er ingen hemmelighet at vi er mange som rett og slett har blitt avhengig av mobilen vår. Denne lille datamaskinen er radio, kamera, internett, kommunikasjonsverktøy, nøkkel, lommebok, bank og så mye mer på en gang.

Forhåpentligvis er du fornøyd med mobilen din og føler at den fungerer godt. Likevel så er det et par ting som kan føre til at du føler at mobilen din kan yte enda bedre og rett og slett brukes til mer. La oss ta en titt på utstyret vi forslår! Hvem vet, kanskje finner du deg et julegaveønske?

Smartklokke

En smartklokke kan absolutt gjøre livet ditt lettere. Det finnes forskjellige klokker som kan kobles til mobilen, og noen har litt mer omfattende funksjoner enn andre. Hvis du ønsker den fulle opplevelsen så må du velge en klokke av samme merke som du selv har. Da kan du enten ha et SIM-kort i klokken, eller du kan ringe og svare med klokken når mobilen og klokka er i nærheten av hverandre. Smartklokken er også super for deg som liker å trene, og den kan bruke som lommebok, radio og mye mer!

Tråløse høretelefoner

Om du ikke har investert i tråløse hørepropper eller høreklokker så er det absolutt på tide. Hvis du går for høreklokker av god kvalitet så er det nesten så du kan sjekke prisene hos minilager og sette høyttaleren din i boden! Her kan du få kvalitetslyd direkte i ørene mens du trener, jobber, støvsuger eller hva enn du driver med. Du kan også kjøpe tråløse ørepropper dersom du ønsker noe litt lettere, og dersom du ikke ønsker å investere i høreklokker. Her er stikkordet trådløst! Det vil absolutt gjøre livet ditt litt lettere.

Løpebånd

De færreste ønsker å legge fra seg mobilen når de skal ut på løpetur eller på trening. For det er ingen hemmelighet at det føles tryggest å ha med mobilen sin når man går ut av døra. Uansett om du skal løpe eller «bare» trene normalt så kan et løpebånd rundt armen være helt supert når du trener. Om du løper så vet du at mobilen sitter trygt uten at den faller ut av en lomme, og om du trener på treningssenter så slipper du å ta den med deg fra maskin til maskin. Når båndet er festet på armen så er det også kort vei om du må sjekke en melding eller bytte sang.

Multilader

Til slutt skal vi nevne en multilader. Det vil si en liten ladestasjon som for eksempel kan lade airpods, smartklokke og mobil samtidig. Disse finnes for flere merker enn bare Apple produkter, og du trenger heller ikke å måke plass i budsjettet ditt for å få råd til denne multiladeren. Det finnes mange flotte nettbutikker der ute som tilbyr gode produkter som rett og slett lar deg lade alle produktene dine på en gang. Dermed trenger du aldri å prioritere igjen.