Elektronikk til arbeidsplassen – fra en enkel kalkulator til AI

0
250

I dag trenger alle organisasjoner teknologi, selv en liten håndverksbedrift vil ha behov for grunnleggende kontorutstyr, kanskje en mobiltelefon og annen småelektronikk. Samtidig vil behovene til forskjellige selskaper selvfølgelig være svært avhengige av bransje, selskapets størrelse og flere andre faktorer.

Det grunnleggende alle trenger

Oppstartsbedrifter har gjerne en noe anstrengt økonomi, og da er det smart å være nøktern når det gjelder innkjøp av teknologi og elektronikk. Likevel vil de aller fleste bedrifter som minimum ha behov for en laptop, printer og tilbehør. Lyreco er en leverandør som tilbyr et bredt utvalg teknologi til små og store bedrifter.

Det kan også være smart å samkjøre innkjøp av teknologi med anskaffelse av annet forbruksutstyr til bedriften. Lyreco kan tilbyr produkter innenfor en rekke forskjellige kategorier, noe som også reduserer både transportkostnader og miljøpåvirkning.

Mer avansert teknologi for større bedrifter

En organisasjons teknologibehov vil selvfølgelig vokse i takt med økende omsetning og kompleksitet i forretningen. På noen områder vil det handle om en gradvis evolusjon, for eksempel når det gjelder innkjøp av printere med større kapasitet. Helt nye behov og ønsker, som for eksempel etterspørsel etter sentralbordtjenester, makuleringsmuligheter eller videomøtekapasitet, vil på den andre side stille helt nye krav til leverandøren av teknologi.

Det er også noen bedrifter som tar i bruk AI-teknologi og såkalte «roboter». Det er viktig å huske på at slike robotiserte løsninger, som for eksempel benyttes til å utføre enkle saksbehandlingsoppgaver, i stort helt enkelt egentlig er et sett med regler. Disse kobles sammen med bedriftens eksisterende teknologi og forretningssystemer.

Det kan være en ganske lang vei fra det første innkjøpet av teknologi, til implementering av avanserte AI-løsninger. Samtidig finnes det en mengde suksesshistorier å vise til, gründerbedrifter som har vokst til store konsern. Da er det viktig at teknologien ikke står i veien for organisasjonens utvikling, så pass på å ha fokus på dette området allerede fra begynnelsen.

More News