Enkle ting å ha det gøy med

0
237

Verden er full av små og større gadgets, enten det er et nettbrett, en smarttelefon, en smartklokke eller noe annet. Definisjonen på gadget kan dog variere litt avhengig på hvem du spør, men det er ingen tvil om at vi har mye å underholde oss med i våre liv. Det er det definitivt ikke mangelvare på, men det kan jo være på tide å løfte hodet opp fra skjermene og alle de elektroniske dingsene vi har. Hvorfor ikke for eksempel forsøke å løse Rubiks kube? Det er kanskje noe du har prøvd litt sånn halvhjertet tidligere, men hvor du til slutt bare har kastet vekk kuben fordi den er for vanskelig å løse.

Men det er mulig å løse, også for en som kanskje ikke føler at han er så smart. Faktisk finnes det guider på løsninger, og det kan du blant annet finne hos https://mastercubestore.no/, en butikk med hovedfokus på Rubiks kuber. Og da tenker vi ikke kun på den vanlige varianten som alle kjenner til, den som er på 3×3. Nei, det finnes nemlig mye annet du kan kjøpe også, i flere forskjellige former og størrelser. Hvorfor ikke kjøpe en på 9×9? Det er en skikkelig utfordring, men veldig lett å leke med og forsøke å løse. Men, om du sliter med 3×3 så er det ikke akkurat sånn at det blir lettere med denne.

Den er uansett bare et eksempel på hva som finnes i denne butikken, og om du vil gi deg selv en utfordring er dette noe du kan gi en sjanse.

God for logisk tenkning ved løsning av Rubiks kube

Det er ikke en overraskelse at de som klarer å løse en Rubiks kube uten noen hjelp generelt anses for å være ganske smarte mennesker. I hvert fall når det kommer til IQ. For det er en utfordring, hvor man må se an problemløsning og se hvordan en bevegelse påvirker hele kuben. Det er vanskelig for noen å se i forkant, men det er definitivt noe som kan øves på slik at man blir dyktigere. Og det er jo det man kan gjøre, det man kan rette seg mot å forsøke. Hos Mastercubestore.no så har de til og med en egen side for løsninger som du kan besøke. Der kan du se både videoer og lese gjennom deres guider. Du skal i utgangspunktet klare å løse enhver kube med denne hjelpen.

Og om det er sånn at du etter hvert blir veldig interessert i dette, og ønsker å se hvor fort du kan løse kuber av forskjellige størrelser, så er denne butikken helt perfekt for deg. Den har alt du trenger i tillegg til tilbehøret.

Trenger du for eksempel en tidtaker kan du kjøpe det, og da kan du spore din egen progresjon og se om det er noen forbedringer eller ikke. Men først, så kan du jo kjøpe en Rubiks kube, enten til deg selv, eller som en gave til ditt barn. En ekstra utfordring i hverdagen er ikke å forakte!