Hva du bør vite om robotstøvsuger

0
160

Støvsugere er sakte i ferd med å bli en ting fra fortiden, og robotstøvsugere, fremtiden. Det dukker opp nye modeller annenhver uke, og på et tidspunkt som dette, hvordan velger du den beste for hjemmet ditt? Her er våre anbefalinger av ting som utgjør en god robotstøvsuger. Se mer her. Det er flere grunner til å eie en, den største er den rene bekvemmeligheten av å slippe å flytte rundt på møbler og flytte rundt for å rengjøre overflater. Du lar bare robotstøvsugeren stå til ladning, og den kan settes opp for å rengjøre hjemmet ditt uten at du noen gang vet det.

Evne til å rengjøre alle typer overflater

I motsetning til vanlige støvsugere, hvor vi flytter støvsugermunnstykket rundt, navigerer robotstøvsugere rent alt selv. Enkelte overflater krever mer kraft og pleie mens andre ikke gjør det. En god robotstøvsuger må ha evnen til å gjøre dette. Dette betyr å ha muligheten til å klatre opp på små overflater som tepper, matter og deretter rengjøre dem underveis. Robotstøvsugerne bruker ruller som lar dem navigere rundt i hjemmet. Å kunne klatre opp tykkere tepper og tepper kan gjøres av modeller som bruker større hjul. En annen funksjon som er viktig er å kunne øke sugeevnen når støvsugeren oppdager et teppe eller matte.

Evne til å skanne rommet ditt

Den viktigste fordelen med rotstøvsugere er å kunne navigere gjennom hjemmene våre, kartlegge dem og sørge for at hver krok og hjørne er rengjort, og under alle slags hindringer. Dette gjøres ved hjelp av en rekke sensorer. Noen modeller kan også lagre disse layoutene og unngå å slå inn i vegger eller møbler. Sensorene hjelper også støvsugerne med å finne ut hvilke områder av huset som ikke er rengjort ennå. Sensorene er også viktige for at støvsugeren ikke skal falle av en avsats dersom du bor i et toetasjes hus med trapp.