Hvordan bygge en utebod?

0
137

Ingen skur vil vare veldig lenge hvis den er satt på en svak base. De fleste skur kan støttes av et fundament av god kvalitet, som består av solide betongblokker eller trykkbehandlet trevirke satt direkte på bakken. Betongblokkene eller tømmeret må være perfekt i vater og plassert nærme nok til å støtte bodens gulvramme.

Og for å beskytte grunnblokkene eller skrensene mot jorderosjon, sett dem på en 4-tommers dyp seng av komprimert grus. Hvis fundamentet er relativt lite, komprimer grusen med en håndtamper. Om du vil lære hvordan du bygger en utebod så ta en titt på lenken, som vil forklare bortimot alt av det du behøver å vite!

Plassering av skuret

Plassering betyr ganske enkelt å identifisere det nøyaktige stedet på eiendommen din hvor skuret skal plasseres eller plasseres. Dette kan virke som en enkel oppgave, og avhengig av hagen din, kan det bare være det. Men hvis du velger feil sted, vil du ende opp med et kortvarig, ubrukelig uthus.

Ikke bygg et skur på bunnen av en ås eller i et lavtliggende område der vann samler seg. Den overdrevne fuktigheten vil råtne tre, blemmemaling og få hengslene til å ruste. Det vil også fremme mugg- og muggvekst på gjenstander som er lagret i skuret. I tillegg vil bakken i nærheten av skuret forvandles til en fuktig, gjørmete hengemyr etter hvert regnvær.

Ikke stikk skuret dypt inn i skogen der det vil være helt omgitt av trær og bunndekke. Skuret vil motta svært lite solskinn eller luftstrøm, og det vil forbli mørkt og fuktig, og skaper det perfekte miljøet for mugg- og muggvekst. I tillegg er skogskur under konstant angrep fra fallende grener, eikenøtter, blader, furunåler og andre typer baldakinavfall. Skogsdyr er mye mer sannsynlig å flytte inn i eller under et skur bygget i skogen. Og det er alltid potensialet for skade forårsaket av et falt tre.