Hvordan designe vaskerommet

0
2348

Det å designe vaskerommet kan være en utfordelene oppgave. Kanskje du allerede har plass til et vaskerom og ønsker å designe det. Eller kanskje du bygger et hus i fra bunnen av og du trenger å bestemme deg for hvor mye plass du trenger. Vi vil her ta for oss noen gode tips når det kommer til å designe et nytt vaskerom.

Viktige ting du bør tenke på når du designer et vaskerom

Vaskerommet er et rom med flere funksjoner. Derfor bør rommet inneholde en del praktiske løsninger. Aller først er det lurt å finne ut hvor du skal ha vaskemaskinen og tørketrommelen. Når du har funnet ut av dette er det lurt å finne ut hvor du ønsker å ha vasken. En vask er svært nyttig å ha på vaskerommet.

Et vaskerom er som regel et rom som tiltrekker seg en del rot. Det er her mye rot ofte samles når man ikke orker å kaste det. Når man skal designe et nytt vaskerom er det derfor lurt å designe det med god plass til ekstra rot. En god løsning er derfor å velge en Walk-in til husets vaskerom. Dette er en skyvedørsløsning til vaskerommet. Med en skyvedørsløsning har du plass til skittentøy, trådkurver, skuffeskinner, strykebrett, vaskemidler og mye mer. Dette er derfor en svært god løsning hvis du ønsker å minimere rot på vaskerommet.

Trenger du inspirasjon?

Det er mange typer design man kan bruke til inspirasjon både på internett og i butikk. En populær forhandler innen vaskerom er AUBO. Hos AUBO kan lete blant et bredt utvalg av design. Ofte er det lureste å møte din lokale forhandler. Ved å besøke din lokale AUBO forhandler kan du få den personlige rådgivningen du måtte trenge, slik at du kan finne et passende vaskerom til hjemmet ditt.