Hvordan jobbe hjemmefra når som helst

0
138

Kanskje er du en av dem som har blitt bedt om å ta med jobben hjem mens pandemien pågår, eller kanskje du kan bestemme selv hvor du vil jobbe? Om arbeidsgiveren kun trenger å vite at du får jobben gjort, og du trenger du å variere sittestilling, så kan du lese videre her.

For det er ikke alle som har innsett hvor genialt en solseng er. Jo, vi har mer og mer sol her i landet, men det er kanskje ikke det første man tenker på når man skal jobbe. Solsenga er mer vanlig å assosiere med ferie. Så her har du et tips som gjør at jobben din kan bli til en ferie.

Velg funksjonalitet og sirkulasjon

For kanskje er det sommeren du ser fram til og ønsker å innrede utearealet med sittekrok og grill. Med en sittegruppe med stoler og solseng. De kan være laget med nordisk furu eller i stål. Poenget er at man kan bytte sittestilling med en solseng. Det kan være lett å ta en ekstra blund, men hvem har sagt at du ikke kan sove på jobb?

Dessuten kan du øke effektiviteten med å variere sittestilling. Mange sitter dessverre alt for mange timer på jobb, noe som kan føre til sirkulasjonssvikt og forkalkning. Så velg heller en solseng som du uansett får bruk for når temperaturen tilsier det.

Velg mange fasonger

Som vi alle vet kan man stille solsenga slik man vil. Enten bakover lent eller oppreist. Du stiller den inn til ditt behov. Kanskje er jobben din å se over en video eller et intervju. Sett deg godt til rette og få jobben gjort.

Solsenger kommer i mange fasonger, med armlene og solskjerming. Hva er dine preferanser? Vi ville ha valgt en som man både kan jobbe i og en man kan hvile i. Også vil vi innføre faste hviletimer på jobb. For jobben kan bli litt kjedelig i lengden, og da synker motivasjonen. Sørg for å gi dine ansatte solseng så de kan bli enda mer arbeidsomme. Det kan gi deg økt fortjeneste.