Innhent flere tilbud når du skal pusse opp – da sparer du penger

0
283

Reklame

 

Nordmenn elsker oppussing, og det er også mye du kan gjøre selv. Samtidig er det likevel mange jobber som du enten må eller bør la fagfolk ta seg av, og det er deilig å få ting unnagjort på en effektiv og profesjonell måte. Men det kan være vanskelig å navigere i en jungel av forskjellige håndverkere.

Orienter deg i det lokale markedet

Alle oppussingsprosjekter er forskjellige, men det er ofte en fordel å benytte lokale håndverkere. Da er det enklere å holde kontakten i etterkant, uansett om det gjelder reklamasjoner eller nye jobber. Søk etter bedrifter i området, klikk her for en tjeneste som tilbyr bedriftssøk, og prøv også å finne omtaler.

Det kan være lurt å sjekke regnskapstallene til selskaper som du ikke finner mye informasjon om andre steder, da er det mulig å danne seg et bilde av omtrent hvor stort selskapet er. Dessuten kan det være at du finner informasjon om historikken og lønnsomheten til selskapet.

Innhent tilbud som er sammenlignbare

Det kan være fornuftig å bruke en kombinasjon av anbudstjenester og direkte kontakt når du skal innhente tilbud. Det er etter hvert mange selskaper som er aktive på tjenester som Mitt anbud, men samtidig er det selvfølgelig også mange store og små virksomheter som du bare får et tilbud fra ved å ta direkte kontakt.

Lag en tydelig beskrivelse av det du trenger hjelp med, og få med opplysninger om alt fra planlagt oppstart til materialbruk og avfallshåndtering. Da blir det er enklere å sammenligne de forskjellige tilbudene.

Korrekte godkjenninger er selvfølgelig ekstremt viktig når det gjelder elektrikerarbeid eller arbeid på våtrom, og ta også høyde for hvilke garantier selskapet kan gi. Bruk god tid på å innhente og sammenligne tilbud, istedenfor å bare velge det første selskapet som leverer et forslag. Da kan du spare mye penger!