Internett og mobil gjør spilling enkelt

0
219

Mange nordmenn er engasjerte i sport. Noen i en konkret idrett, mens andre har en universell og genuin sportsinteresse som dekker det meste av verdens idretter. Mange liker også å kombinere selve sportsbegivenheten med ett oddsspill eller to når de ser på. En fotballkamp blir jo ikke mindre spennende om du har et sportsspill på gang om hvem som går seirende ut av oppgjøret. Sammenlignet med tidligere er det enkelt å kombinere disse to tingene, og stadig flere gjør det også.

Med mobilen i lommen har du bookmakeren med deg

Mange husker nok, men savner neppe den tiden hvor du måtte ta turen til en fysisk kommisjonær for å levere inn tippekupongen. Dette gjorde det mer tungvint å holde på med oddsspilling, og adskillig færre gjorde det også. Det er lite praktisk å forlate godstolen og fotballkampen for å gå ned på kiosken eller til nærbutikken for å levere et vinnerspill mens kampen pågår.

Heldigvis har den teknologiske utviklingen gitt oss både internett og mobiltelefoner, og med rask og superenkel IT-teknologi er det blitt ukomplisert å kombinere oddspilling og idrettsbegivenheter. På nettet finnes det mange bettingsider, og hos disse spiller du enten direkte i nettleseren på smarttelefonen din eller via en app om bookmakeren har dette. Denne enkle teknologien gjør at du kan plassere de oddsspillene du ønsker i løpet av sekunder uavhengig av hvor du befinner deg.

Internett og mobiltelefon har gitt livebetting et solid løft

Noen kan sikkert innvende at om du skal spille odds så kan du gjøre dette før du har kommet deg til idrettsarenaen, og at dette godt kan gjøres hos en fysisk kommisjonær. Det er klart at det går an, men særlig effektivt er det ikke. Kanskje tenkte du ikke en gang på at du skulle plassere et oddsspill på hjemmeseier før du satt på tribunen, og da er det særdeles tungvint å forlate stadion og finne en bettingshop. Da er det enklere å bare fiske frem mobilen og gjøre det fra der du faktisk er.

Kanskje tenker du ikke på å sette dette oddsspillet før kampen har begynt heller, og da er det jo uansett for sent å gjøre dette til tradisjonelle odds. Da er det liveodds som gjelder, og spesielt livebetting har virkelig tatt av hos bookmakerne etter at internett og mobiltelefon ble allemannseie.

Sitter du på en kamp som er i gang og ønsker å plassere et oddsspill på utfallet av kampen, er det bare ta frem mobilen og gå inn på NorskeBettingsider for å finne bookmakere som tilbyr spill på den aktuelle kampen. Om du ikke allerede har et bettingselskap som du foretrekker å spille odds hos. Uansett hvordan du gjør dette blir ikke kampen mindre spennende.

Med plasserte oddsspill er du garantert ekstra spenning

En fotballkamp eller en annen idrettsbegivenhet gir deg alltid masse spenning. Samtidig er det liten tvil om at spenningen stiger ytterligere noen hakk om du også spiller odds på det du ser på. Når det kommer til spenning og engasjement, er det ingen tvil om at kombinasjonen sport og oddsspill gir en skikkelig synergieffekt.