Menn bør eksperimentere mer

0
214

Ofte kommer menn veldig langt med en boxer og en slitt t-skjorte, og damene ligger pladask. Selv med tredagers-skjegg og rufsete hår skal det ikke mye til før damene er solgt. Men mange menn tror at kvinner ikke liker å leke, og derfor går de ikke til innkjøp av sexy undertøy for menn.

Selv eldre menn liker å pynte seg, og med stilig undertøy er det ikke langt mellom en grå hverdag til en omgang der dama river av deg resten av klærne. Sexy undertøy for menn har vært litt undervurdert, men er flott, så her kommer noen antrekk man kan vurdere.

Hva kvinner syns er sexy?

Det hele handler egentlig om å friste kvinnen. Mange foretrekker derfor lakk og lær når de utfolder seg i BDSM leker. Lærboxer med kjetting, belter som passer en superhelt. Kanskje et halsbånd med feste til en lenke? Hva frister deg, og hva tenner hun på?

For enkelte er BDSM motbydelig og vil heller få fram sensuelle tattoos som de har smurt utover kroppen. Da fungerer silkehvit singlet og tettsittende truse med kraftig bånd. Snakk sammen og finn det undertøyet for han som både hun og du liker mest.

Tenn henne med det hun ikke kan se

Likevel er det å ha på seg sexy plagg noe som vekker litt humor hos mange. Derfor kan man vurdere dem i lystige lag. Kanskje man har dem på under selskapet, bare for å pirre henne slik at hun ikke kan vente til dere kommer opp på hotellrommet.

Dersom man forteller kvinnen i sitt liv at du har tatt på deg den deilige nettingboxeren der ingenting overlates til fantasien, så vil hun være klar når dere får tid for dere selv. Kanskje man kan øve inn et sexy strippenummer der hun hjelper til underveis, da vil man garantert få en helaften.