Smart teknologi som kompletterer vininteressen din

0
423

I dag skjer det aller meste på nett, og de fleste hobbyer er digitale i større eller mindre grad. Det gjelder faktisk også vin generelt, og tilbehør til vin spesielt. Vinen i seg selv er selvfølgelig et «analogt» produkt, men tilbehørene kan være digitale.

Optimal oppbevaring av vin – utstyr og overvåkning

Oppbevaring av vin er et viktig tema, det gjelder både vin som skal drikkes nå, og vin som skal langtidslagres. Korrekt måling av temperatur er selvfølgelig viktig, men alt begynner med godt utstyr for temperering og oppbevaring. Det betyr helt konkret vinkjølere eller aggregater, det du kan velge akkurat riktig temperatur. Forhandlere som https://www.wineandbarrels.no/ har et stort utvalg av forskjellige utstyr for kjøling.

Selv den beste kjøleløsningen kan kompletteres med ekstra overvåkning, og det gjelder særlig større vinkjellere med aggregat. Da vil faktorer som rommets planløsning også påvirke temperatur og luftfuktighet i ulike deler av rommet, og det kan være på sin plass med ekstra utstyr for måling av temperatur og luftfuktighet – gjerne med historikk og en app.

En digital oversikt med hele vinkjelleren din i lomma

En uoversiktlig vinkjeller kan høres ut som et luksusproblem, men det er selvfølgelig viktig å ikke miste oversikten over hvilke viner du egentlig eier. Det finnes flere ulike apper som lar deg digitalisere hele vinsamlingen din, og på den måten alltid ha full kontroll.

Det er uten tvil mulig å beholde oversikten med penn og papir, kombinert med en systematisk inndeling av vinkjelleren, men en app kan uten tvil gi merverdi. Det er for eksempel mulig å planlegge når viner er optimale å drikke, samtidig som det også blir enklere å komplettere med nye innkjøp. Du har alltid en komplett oversikt i lomma, noe som er en fordel når du vurderer nye viner.

Fremtiden for vininteresserte er helt enkelt digital, i hvert fall når det gjelder noen av de spennende tilbehørene for styring, kontroll og oversikt.